dijous, 18 de novembre del 2010

Crònica Sortida Novembre - Anem a recollir Olives

Hola a tothom,

El Màxim ens ha escrit la crònica de la sortida a recollir olives.



El dissabte varem anar a recollir olives. La Irina es va marejar una mica perquè la carretera feia moltes corves. Érem el Fran, la Inés i la Blanca, la Àngela, el Feliu i l´ Oliver, el Jordi Fa i l´ Arán, el Bruno amb el Nico i la Carlota, el Isaac i la Serena amb l'Abril, el Bruno i el Roc, el Dani i la Estefi , la Mar i l’Anna, el Dani Fa, l’Eric (que va venir més tard) , el Màxim la Irina i la Gemma. Durant el matí tots els pirimarrecs ens vam repartir els olivers i ens posarem amb molt entusiasme a recollir olives. Els adults picaven amb un pal perquè les oliven caiguin a terra I els petits les posavem als cistells. El resultat va ser impressionant, vam recollir moltíssimes. Els grans ens van fer una barbacoa de carn boníssima i mentres nosaltres jugàvem a fer cabanyes i lluites , ells xerraven i xerraven i prenien vi, i tot s´ha de dir que vam gaudir de l´ explicació de la Serena de com fer conserves d ´olives. Havent dinat el Bruno ens va portar a veure els voltants, una petita excursió caminant que va acabar amb tots els nens i adults pujats al seu jeep descapotable...vam contar 14 persones dins el cotxe!









Més fotos a http://picasaweb.google.com/arechaga/20101113_OlivasPiriMarrecs?authkey=Gv1sRgCN6c6v2jxbvYTA&feat=email#

Bueno, us esperem a la propera

EL PESSEBRE el proper dissabte 18 de desembre. Aquest any adelantem l'hora del sopar i pujar el pessebre a la cova. No us ho perdeu, és una activitat en la que coincidim moltes seccions del centre i molt divertida.

En els pròxims díes penjarem més informació.

Vocalia Secció Infantil.

1 comentari:

  1. Molt bé Màxim, molt xula la crònica. El Fran, la Inés i la Blanca tenen les olives en remull, no sé si faran conserva d'olives o sortiran granotes!!!

    ResponElimina