dijous, 23 de desembre del 2010

Voluntaris Duatló de Cabrils

Hola,


El Centre Excursionista Vilassar de Mar està organitzant la VI Duatló Cabrils, una prova esportiva que consiste en córrer-bici de muntanya-córrer pels camins de la Serralada Litoral. Aquesta prova ha estat sempre molt bé valorada tant pels esportistes com per la federació i tot gràcies a l'ajuda dels voluntaris que la fan possible. Si enguany voleu donar un cop de mà, a continuació podeu trobar informació de com fer-ho.


Sí, sí. Ho has llegit bé: A la Duatló de Cabrils ens faltes tu!

Que ja saps que els turrons i les neules passaran factura i no la podràs fer? Que encara arrossegaràs algun que altre "excés" de cap d'any i no vols haver de parar a cada cantonada?? Que la teva veueta interior i l'estat físic et diuen "ni en broma"??? No et preocupis, tenim la solució perquè no perdis l'ocasió de viure aquesta festa amb nosaltres. VINE A DONAR UN COP DE MÀ!!! :-)

I ara es quan vénen aquelles preguntes de:

Quin dia? El 2 de gener.
On? Ens trobarem tots a Can Barba, a Cabrils.
A quina hora? A les 7 del matí
I quan acabarà? Al voltant de les 13.30h
Tindré esmorzar? Síííí. I una samarreta ben xula!

Ah! Que aquest dia no pots i vols una alternativa? O... tens més disponibilitat? Doncs el dijous, 30 de desembre a les 17h també a Can Barba (Cabrils) quedarem tots per fer les bosses d'obsequis que es donaran als participants. Ja ho saps :-)

Estàs motivat i amb ganes d'ajudar, ehh? Doncs ara només has d'enviar un mail a en Jaume Teixidó (jaume_teixido@yahoo.com) i ell ja t'indicarà els propers passos.

T'esperem!!!

CEVDM


Vocalia Secció Infantil

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada